17.01.17

Homosexualita je nemoc


Ač by se mohlo zdát, že výše uvedené řádky jsou moje názory, tak tomu není tak. Jsem si zkusil zaexperimentovat s něčím, čemu jsem dal „pracovní“ název „antinázor“. To znamená, že se s daným názorem absolutně neztotožňuju, nicméně chci se formou celého tohoto článku vžít do kůže toho člověka, který má tento názor. Našel jsem si proto na internetu několik argumentů, které potvrzují, že Homosexualita je nemoc a esejistickým způsobem jsem podal tento článek.


Po Sametové revoluci v roce 1989 se na světlo světla dostaly desítky zvracených věcí, které komunismus potlačoval (dle mého to dělal dobře) a prováděl vůči nim časté zátahy. Jednoduše řečeno – režim se snažil, aby lidé nevěděli, že něco takového vůbec existuje. Škoda, že v tom nový kapitalistický režim nepokračoval. Za tu úplně nezvrácenější považuju homosexualitu a její přenášení. Komu by se líbili dva líbající se chlapi nebo dvě líbající se ženské? Mně teda ne.  Říká se, že to postihlo 4% obyvatelstva na planetě, takže je to rozšířená psychická nemoc. A v následujících řádkách popíšu, jak se takový typický homosexuál normálně chová.    

Co mi přijde jako ten největší humusna světě je to, že mezi homosexuály se masovým způsobem šíří jedna z nejmasovějších nemocí na světě a to je AIDS. A jak možná víte, AIDS vznikl v roce 1981 od koho? Od HOMOSEXUÁLA!! Proto se této nemoci říká „nemoc homosexuálů“. Není tohle důkaz o zvrácenosti této komunity? A oni ještě chtějí vychovávat děti? Nikdy!! Každý se asi ptá, čím to je, že zrovna u této skupiny je největší výskyt této pohlavní nemoci. Všeobecně se ví, že mezi gayema a lesbama je nehorázně velká promiskuita. O homosexuálních orgiích se hovoří skoro jako o veřejném tajemství.

Zatím u nás není schválený zákon o adopci dětí homosexuály. Kde je sakra ta tradiční rodina – muž a žena. Ti jediní mají mít dítě a ti jediní mají vychovávat rodinu. Dovedete si představit, kdyby oba tatínkové nebo obě maminky tvrdily synovi či dceři, že jejich vztah je normální?  To by z toho mohlo mít dítě doživotní trauma. Navíc si myslím, že homosexuální nemoc lítá vzduchem, takže při dlouhodobějším kontaktu se svými „rodiči“ se může automaticky stát homosexuálem. No fuj. To si  ani nedokážu představit. A ještě k tomu je u homosexuálů prokázána veliká promiskuita…

Jedna z ukázek zvrácené současnosti je pochod těch zrůd, kteří si pojmenovali Prague Pride. A každý rok jim to pražský magistrát povoluje!! Myslím si, že na magistrátu sedí lidé, kteří s těmito nemocnými lidmi buď mají soucit a nebo jsou stejně psychicky narušení. A už vůbec nechápu, proč se musí procházet po městě. Je sice hezké, že si utvořili představu, že jsou utlačovaná menšina, ale proč tímto způsobem neukazují svoji jinakost i hinduisté, kterých je v Praze určitě méně a nebo abstinenti či dokonce milovníci hadů. Proč ti nemají nějaký Prague Snake? A když jsem viděl loňský program, ve kterém ukazovali nějakou jejich zkratku BDSM či nějaké kožené oblečky, no fuj, to bych do města nikdy nepustil, tohle má patřit do jejich zkruveného intimního soukromého života.

Každá psychická nemoc patří do zvláštního ústavu, kde se lečí, ale není stoprocentně jisté, zda se diagnóza vyléčí. Proto tento způsob řešení bych okamžitě zavrhnul a udělal to tak, jak se to dělalo u nás za časů (bohužel) dávno uplynulých. Například za komunismu se takový homosexuál sledoval STB a pokud se ukázalo,že se stýká s podobně smýšlejícími lidmi, tak byli vzati na policejní stanici, kde je mlátili dvě hodiny a pak je celé zbité pustili domů. A každých čtrnáct dnů se to opakovalo. Takhle na ně!!

Ale i v současnosti můžeme nalézt země, kde se chovají podobně. Například v Ugandě zákonem stanovili, že se budou pronásledovat gayové a lesby. V Rusku se k nim chovají jako v komunistickém Československu (takové státy mám rád). Nebo v sousedním Polsku jako v katolické zemi homosexuály netolerují. A v každé zemi, kde převládá islám, se s nimi nemazlí a raději by je hned zabili. Některé země jsou o kousek dál jak u nás.

Aby mě někdo nenařkl z toho, že celý článek je jenom výmysl, tak přidám i můj názor. Můj názor na homosexualita je ten, že sami homosexuálové mi nevadí, mám mezi nimi několik přátel, dá se s nimi báječně povídat v hospodě.

7 komentářů:

  1. Chtěla jsem se tě zeptat - co máš z toho, že mezi blogery vyvoláváš hádky? Viz nedávná kauza "příspěvek k pátku 13"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostávám za to peníze :)
      Co se týče tohohle článku jsem chtěl upozornit na fakt, že takovéto názory existují a jak jsem napsal skoro úplně dole - je to takový experiment vžít se do kůže někoho s tímto názorem.
      A příspěvek k pátku 13 - když jsem se dva dny předtím dostal vyčiněno za otázku ohledně Mašínů, tak lidi o takovéto dotazy nestojí. Ale když přišel pátek 13.(jenom proto, že byl pátek 13.), tak najednou nikdo nic neřekl proti tomu.
      Nechci vyvolávat hádky, ale když vidím nespravedlnost vůči mé osobě, tak se prostě musím ozvat. Podle mě by měla být jakási férovost na té fb stránce, nic víc, nic míň

      Vymazat
    2. Mě to přišlo,ž e jsi srovnával hrušky s jablkama, a stále jsi nepochopil, že mezi blogery je hodně lidí mladších, třeba 15ti let, a ti o těch mužích nebudou tolik vědět, proto jim to přišlo divné jako téma k diskuzi. Kdežto pátek 13 je celorepublikově diskutované téma, protože se objevuje několikrát do roka ... Nemůžeš tu srovnávat historii a současnou dobu, co se týče témat ... Přišlo mi, že jsi se ke slečnině statusu přišel jen vybouřit, pohádat se ... Vůbec jsme v tom nespravedlnost neviděla ... Navíc slečna tam měla několik otázek, nejenom ten pátek 13 ...

      Vymazat
    3. Já si myslím, že pokud se z historie nepoučíme, budeme muset si ji zopáknou, takže jsem se zeptal z toho důvodu (a taky proto, že mám rád historii)
      A k pátku 13. - Možná to nevíš, ale v říjnu máme další pátek 13. a věřím tomu, že se bude podobná situace opakovat. Já se na Mašíny zeptám jednou a dost, někdo jiný se zeptá na pátek 13. znovu (a k tomu nějak souvisejících otázek).

      Vymazat
    4. Panna Mária! Ale piatok trinásteho je ZAUJÍMAVÁ téma, ku ktorej sa viacerí vyjadrili (a nebol tam asi ani jeden komentár, ktorý by sa vyjadroval LEN ku tomu). Niet dôvodu na to nadávať, ak je to fajn diskusia a nemusíš sa do nej vôbec zapojiť.
      O tom už nehovoriac, že daná slečna sa tam nesnaží prispievať každý deň a ešte nie je okukaná, ak áno, tak v dobrom.

      Vymazat
  2. "V případě, že by na mě něco zkoušeli, tak svůj názor přehodnotím a budu vůči této skupině obyvatel poněkud ostražitější a možná budu mít nějaké předsudky." A když na tebe bude něco zkoušet ženská kterou nechceš taky budeš mít vůči ženám předsudky?:D Já teda nevidím rozdíl v tom jestli na tebe něco zkouší ženská kterou nechceš nebo chlap kterýho nechceš :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje články sú iné. Nehovorím lepšie alebo horšie, ale sú iné než na aké sa natrafí na iných blogoch. Je pekné pozrieť sa na vec z oboch strán, ale podľa mňa... Paľko toto ti nevyšlo.

    OdpovědětVymazat