28.11.16

Bloggerské Vánoce


Blíží se nám čas Vánoce. Pro mě toto období znamená setkávání se s rodinou, bilancování roku, co se mi povedlo nebo nepovedlo a také rozbalování dárků (já vím, jsem malé dítě). V tuto dobu se stává, že se setkají přátelé, kteří se třeba přes celý rok neviděli a musí si říct všechno, co se stalo za tu dobu, co se neviděli. Ale nechci psát o nějakých tradicích a teorií z Vánoc.

Nás bloggerů je hodně. Píšeme o fashion, beauty, knihách, o svých zájmech, motivacích a nebo prostě o věcech, které nás zrovna napadnou. Střetáváme se virtuálně, píšeme si navzájem pochvalné nebo někdy také urážlivé komentáře, ale málokdy se sejdeme, což je dle mého chyba, a tak bych chtěl formou tohoto článku a zároveň výzvy udělat Bloggerské Vánoce. Jak by probíhaly? Jednoduše. Napište mi na můj email Pavlikruza@seznam.cz svoji adresu, já tu adresu vezmu a pošlu ji druhému a ten pošle malý dáreček s přáním. 

Já si myslím, že když někdo dostane dárek od „neznámého“ člověka s přáním všeho nejlepšího atd., tak ho to určitě potěší. Mnozí z nás budou sami doma a tímhle by se mohla do domova osamělých lidí přivést aspoň trochu vánoční atmosféry.

Tak co lidi, zapojíte se? J

5 komentářů:

  1. Hele nevim. Ale adresu ti dam leda blogu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak myslíš :), stejně přiznávám, že to byla blbost psát veřejně adresu

      Vymazat
  2. Wow, trošku trúfalé pýtať takto verejne adresy, nemyslíš?
    Btw. o Knižíškovi si počul? Blogeri (alebo ich čitatelia, blog vlastne nie je podmienkou zapojenia sa) si už pár rokov medzi sebou posielajú knižky na Vianoce ;-)
    http://rachel-roo-books.blogspot.cz/2016/11/mily-knizisku-po-ctvrte.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebylo to troufalé, byla to kravina, proto raději to upravím na psaní adres na můj meil
      Vím o této akci, ale ta je primárně zaměřena hlavně na knížky, toto je na kohokoliv

      Vymazat
  3. souhlasím, byla to blbost chtít po lidech psát do komentářů adresu, takže email stačí

    OdpovědětVymazat