01.11.16

Je libo inspiraci?

Mám známého, který často říká: „ Mám 120kg (při 180cm) a měl bych zhubnout, ale nemám na to čas a po práci se mi nechce“. Tuto frázi mi přijde, že říká v mém okolí čím dál víc lidí. Ale existují tací, kteří se rozhodli se svým tělem a tedy zdravím něco udělat. Pro ně neexistuje, že by na pohyb byli staří (vím o jedné paní z půlmaratonu, které je 73 a přesto běhá pod 3 hodiny), nemají čas (neříkejte mi, že o víkendu se nenajde trochu času. I kdyby jenom si vyrazit na procházku po okolí) a nebo jsou prostě leniví (na internetu se najde spousty lidí, kteří díky své pílí a snaze inspirovali tisíce lidí). Na následujících fotkách u REÁLNÝCH lidí ukážu, že existují tací, kteří kašlou na to, jestli jsou staří, nemají čás a nebo jim schází chuť do pohyb. Tito lidí díky běhání zhubli. Tak se kochejte a hned po přečtení tohoto článku si vyražte ven zaběhat.

Zdeněk Muller - Vánoce 121 kg, teď 80kg



Andrea Klárová, předtím 56kg, dnes 56kg

Dušan Mičkovič, 2012 - 120kg, dnes 65kg

Michal Zoubek, 2012 - 95kg, dnes - 75kg

Milena Schuchová, 2015 - 86kg, dnes 67 kg

Pavla, 2014 - 67kg, dnes 54kg

6 komentářů:

  1. Jsem Pavla z fotky a jen bych doplnila, že zvednout zadek z gauče byl pro mě nejtěžší úkol, takže když zvládnete tohle, tak ostatní už půjde. Hlavně dle Komenského hesla Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest začněte pomalu a nestyďte se, vždyť ti chrti, které budete potkávat na trati, také možná kdysi bývali tlouštíky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, a já Dušan. Já mám teď problém spíš zadek posadit :) Běhání je droga. Snad budeme inspirací i pro další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se na tento článek podívalo 1100 lidí, takže si myslím, že určitě někdo se inspiruje a bude inspirací pro další lidi

      Vymazat
  3. Lidi, jak já vás obdivuji....Nic si nenamlouvám, jsem pohodlná a líná, ale já to jednou dám a pak budu taky inspirací :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a pokud ti nebylo inspirace málo, tak ti slibuji, že do konce týdne přidám Inspiraci 2 :)

      Vymazat
  4. Dobrá rada: Pořiďte si trendy hadry na běhání, třeba Vás to bude více nutit vyběhnout ven a ukázat se okolí. :-))

    http://mojerande.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat