05.11.16

Výzva bloggerské komunitě

Jako vášnivý běžec leckdy neznám hranic. Pamatuji si, když jsem byl týden mocný s chřipkou a den poté, co jsem se vyléčil, jsem si dal desítku. Taky jsem díky tomu marodil další týden. Ale nechci tu psát nic o tom, jak rád běhám. 
Jsme komunita bloggerů, kteří píšou o mnoha tématech ze svého života nebo svůj blog používají ke své profesi modelky, novináře nebo marketingového manažera. Každý z nás se předhání v napsání článku, který nasdílí do tisíce skupin a  který bude mít milión čtenářů. Málo z nás mezi sebou spolupracují nebo se jenom setkávají na kafi a povídají si  o strastech denního života. Existuje mezi námi taková "nezdravá" rivalita, kdy se snažíme mít více pravidelných čtenářů než támhle Katka (prosím všechny Kateřiny, kteří píšou blog, že jsem necílil na žádnou z nich, jenom mě to jméno zrovna napadlo) z vedlejšího blogu. A to já chcic touto "maličkostí" změnit. 
Jak jsem mluvil o "nezdravé" konkurenci, tak mě napadlo, že uděláme naopak takovou "zdravou" rivalitu. Ta by spočívala v tom, že by se prostřednictvím aplikací v mobilu Endomondo, Runtastic, Runkeeper nebo jiných, které najdete na této stránce http://www.bezvabeh.cz/clanek/3444-10-nejlepsich-bezeckych-aplikaci-pro-vas-trenink, budeme předhánět, kdo dá víc kilometrů za týden/měsíc/rok. Uděláme něco pro své zdraví a můžeme mít další náměty na své články. 
Běh je jednoduchá činnost. Ať už běháme jenom za tramvají nebo za klukem/holkou, tak pořád k tomu stačí jenom několik věcí. Staré triko, nějaké ty tepláky a boty. 
Tento projekt/challenge/soutěž/zábava (je jedno, jak to nazveme) je pro každého, kdo má rád aspoň trošku pohyb. Nikdo se nikomu smát nebude, že má malý výsledek, naopak bude pozitivní, že zvedl zadek z gauče a běhá. A může být svými běžeckými úspěchy, které jistě bude prezentovat na svém blogu, inspirací pro ostatní. A třeba budete mít ty milióny čtenářů. 
Ti z Vás, kteří mají Instagram, můžou použít hastag #blogerbeha.
A ti z Vás, kdo si stáhnou Endomondo, můžete se přidat zde https://www.endomondo.com/challenges/31037819
Sice se nám kvapem blíží zima, ale o to víc to bude výzva. Tak co, kdo jde do toho? 


11 komentářů:

  1. Do toho jdu, už je výzva v endu hotová? Klidně jsem pro zapojit i chůzi, at se necítí nikdo omezen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý nápad, vytvořil jsem https://www.endomondo.com/challenges/31037819 a dám to do článku

      Vymazat
  2. Jé, já bych se ráda zapojila (s chůzí, aspoň by mě to donutilo víc chodit i přes zimu, na jaře a v létě nachodím spousty kilometrů, ale když je chladněji, je to slabší), ale nemám chytrý telefon. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měření vzdálenosti můžeš pomocí mapy.cz, dailymile.com nebo endomondo.com. POkud máš Instagram, tak stačí ten hashtag. A nebo můžeš odkázat na tuhle soutěž v nějaké své fotce z procházky :)

      Vymazat
  3. Já se klidně ráda zapojím, ale běhám s nike run clubem, endomondo nemám :) ale běhám pro radost, mým hlavním bodem je squash, takže co se týče předhánění, tak to se mě moc týkat nebude, s běžci se nemůžu srovnávat ani na počet kilometrů, ani na tempo :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš si stahovat endomondo, ono stačí, když na Instagramu budeš dávat hashtag blogerbeha a budeme vědět, že jsi se k tomutp připojila :)

      Vymazat
  4. Už mesiac sa pohravam s myšlienkou začať behať. Odkedy som bola na maratóne. Tohto roku i aktivne ale len ako nosiaca mamina a to sa nebehalo ale chodilo. Avšak už len ten pocit ma nabudil tak ze som si nakúpila výbavu. Už len začať. .. mojim problémom je dychanie. Určite vypustím dušu pri tom ale musím sa o to pokúsiť. Nemyslím tým kvôli chudnutiu to už nepotrebujem ale kvôli vnútornému pocitu. Appku som si stiahla už len začať

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V případě, že cítíš, že nemůžeš dýchat, tak buď zpomal a nebo zastav se, rozdýchej to a potom začni znova. Pomalu, ale jistě :)

      Vymazat
  5. Skvělý nápad :) ráda běhám ale mám co dělat abych občas zvedla zadek z gauče :) moc se mi líbí tvůj blog máš můj odběr :) a neběháte někdo na nike?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se koukneš výše, tak Denisa Linhartová má Nike :) a díky za odběr :)

      Vymazat
  6. Mám rád výzvy a soutěžení, takže jdu do toho! Aspoň budu mít motivaci pravidelně běhat :) Sice jsem zhruba před půl rokem Endomondo odinstaloval, protože mi občas vůbec neměřilo, ale tak dám mu druhou šanci :)
    ---
    kdyzmyslis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat