23.11.16

Zemanovy průšvihy

Určitě jste zaznamenali, že skupina poslanců se rozhodla, že toho nadávání na prezidenta bylo dost, a tak se vytvoří Zákon proti hanobení prezidenta, za který lze dostat až rok vězení.
Jelikož se prezident prakticky hanobí sám, tak jsem se rozhodl uvést několik příkladů ze Zemanových průšvihů. Jelikož je těch průšvihů docela dost, tak to docela vidím,že udělám článek na pokračování.
A jaké byly jeho průšvihy?
Shapiro ne/byl na hradě
  • Andrew Shapiro, americký velvyslanec v České republice, byl přítomen na předávání vyznamenání 28.10. Dokonce byla zveřejněna fotka, na které byl, ovšem Miloš Zeman tvrdil, že tam nebyl přítomen
     
Špatný dopis Trumpovi
  • Miloš Zeman blahopřál anglicky nově zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi, ovšem zveřejněný dopis měl několik desítek chyb.
     
Peroutka
  • Tuhle kauzu zná  snad celá republika, tak to zjednoduším. Miloš Zeman řekl, že novinář Peroutka z První republiky byl fascinován Hitlerem, prý četl článek, ve skutečnosti článek napsal někdo jiný, má se omluvit rodině Peroutkových, avšak doteď to neudělal a vypadá to ,že ani neudělá
     
Možná opilost u korunovačních klenotů
  • Při kontrolování korunovačních klenotů s ostatními ústavními činiteli a majiteli klíčů v přímém přenosu vypadal, že něco požil, protože vrávoral. Později se ukázalo, že den předtím pobýval na ruské ambasádě. Sám to svedl na virózu.
     
Kunda sem, kunda tam
  • V Radiožurnálu v přímém přenosu prohlásil tyto krásná slova.
     
Konvička na stejném pódiu při 17. 11.
  • Sebral studentům Albertov, kde se každoročně  slavil 17. listopad a navíc byl přítomen na pódiu s „islamistou“ Martinem Konvičkou, o kterém prohlásil později, že ho nezná.
 
 

7 komentářů:

  1. To mi říká jediné - kdyby si nepohněval Shapira, možná by mu ten love letter pro Donalda zkorigoval! Z toho vyplývá ponaučení: Nikdy nenechávejte zmizet amerického velvyslance.
    :D :D
    Vidlička v polévce


    OdpovědětVymazat
  2. Takový soupis ti zvládnu udělat na kohokoliv. Jen teď je módní kopat do Zemana. Tím neříkám, že se někdy nechová jako kretén a arogantní parchant. Btw. uvědomte si už konečně, že on v tom rádiu pouze citoval. Bylo tam cosi jako? Víte co je Pussy? Jméno té kapely. Kunda. A ony tam zpívají kunda sem, kunda tam. Ano, není asi úplně vhodné, aby to říkal preziden, ale pořád je to jen citace od svérázného člověka, co se nebojí říct názor. Koukněte se, co to je za grupu a možná mu dáte za pravdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martine, Pussy nemají v lásce více lidí, ale proč zrovna tohle neřekl někdo někde? Možná proto, že mají rozum a ví, jak se mají chovat v dané situaci. Myslíš, že se chová Zeman rozumně? Ani náhodou.
      A věděl jsi předtím, než to řekl Zeman, kdo je to Peroutka? Já ne a myslím si, že většina populace také ne. A to, že je Zeman soudem usvědčený lhář, to nemůžeš popřít

      Vymazat
  3. Já to ani nepopírám. Lže jako když tiskne a jsou na to často i důkazy. Jen reaguju na to, jak je mu pořád vyčítáno slovo kunda. No a co? Tak řekl kunda. Topolánek měl prostředníček a čůráka, Kalousek je případ sám o sobě, kníže taky umí bejt pěkně sprostej, ač si hraje na aristokrata... Vždyť jsou to hulváti všichni. I málem svatořečený Havel byl. Ochlastanej rádoby hluboký spisovatel, co bez skrupulí podváděl na smrt nemocnou manželku, co stála při něm během špatných časů. Ale tady se furt řeší jen kunda. Neměl to říkat, ale řekl. Já se z toho nezblázním. Než jeho lingvistické okénko mi spíš vadí všemožné rozkrádačky za miliardy (padáky, Pandury, cpaní peněz do migrantů, zatímco není na naše důchodce a děti...) A k Peroutkovi, ano, že to byl jakýsi novinář a snad přítel Masaryka někdy za první republiky stejně jako třeba Čapek atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se zajímám o dění kolem sebe, jestli ti vadí, že politici rozhodují jinak, než by jsi rozhodoval ty, tak se věnuj občanskému životu, vstup do politické strany, dělej prostě něco, aby jsi zlepšil veřejný prostor

      Vymazat
    2. Tak tohle je teda hloupá reakce. Řešíme Zemana, na kterýho pliveš. Já ti dám srovnání s tím, že hulváti jsou i ostatní a že to je proti jinejm problémům prkotina a ty mi cpeš vstup do politiky.

      Vymazat